TUINONTWERP

Heeft u vragen over uw tuin ontwerp?

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met Peppelhoeve op. Wij denken graag met u mee over uw tuin ontwerp, aanleg en onderhoud.

Neem contact op

Of bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin ontwerp? Bekijk dan eens onze projecten.

Bekijk onze projecten

Uw tuin aan laten leggen, laten onderhouden of ontwerpen? Bij Peppelhoeve bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn waar het gaat om uw tuin.

Albert Sanders is de creatieve man achter de stijlvolle tuinontwerpen. Met zijn ervaring (vanaf 1987) kan hij uw wensen uitstekend vertalen naar uitvoerbare ideeën. Een goed doordacht en creatief ontwerp is de basis voor uw tuin. Ontwerpen is een proces van kennis, creativiteit en gevoel voor ruimte en sfeer met een levendige voorstelling naar het eindresultaat. Peppelhoeve hecht veel waarde aan het tuinontwerp. Het is belangrijk zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en praktische uitgangspunten.

Daarom is het vooroverleg met een open visie met de opdrachtgever belangrijk voor het maken van een stuk maatwerk. In onze presentatie ruimte kunt u , tijdens onze openingstijden, door ons aangelegde tuin bekijken.

Schetsadvies service voor uw tuin

Iedere zondag van 12.00 – 17.00 uur helpen wij u onder het genot van een kop koffie op weg met uw tuinwensen. Onze hovenier geeft persoonlijk tekst en uitleg.